“Blandt medarbejdere, ledere og frivillige på Roskilde Festivalen har kompleksitet i en eller anden form altid været en del af hverdagen.”

Sådan indledes interviewet med HC Nielsen, der er HR Chef og vicedirektør for Roskilde Festival Signe Lodrup.

Interviewet giver et godt indblik i den tankegang som ligger bag det at have en organisation som på den ene side er stram og hierarkisk og på den anden side fokuseret på fællesskab og frivillighed.

“Vi har kreative mennesker, som jo skal udvikle hele vores indholdsprogram på den ene side, og f.eks. sikkerhedsfolk på den anden side, som jo er nødt til at tænke hierarkisk. Så der er mange logikker der hersker, og mange forskellige organisationsforståelser som lever samtidig, og som skal kunne samarbejde.”

– HC Nielsen

For at få et indtryk at HC Nielsens arbejde, kan du læse interviewet i sin fulde længe her:

kompleksitet-i-praksis.dk/Arkiv/roskilde%20festival.html

 

“Ved at fokusere på små skridt får det forandring til at ske hurtigere og med større glæde”

– HC Nielsen

Vil du gerne vide mere om HC, og hans brug af den løsningsfokuserede metode i HR arbejdet, giver kapitlet “Solution Focus Suits Me” fra bogen Brief and Simple: Solution Focus in Organizations en godt og grundigt indblik i hans bevæggrunde for at bruge metoden.

 

HC Nielsen

HC Nielsen

HR Chef, Roskilde Festival

Hans Christian Nielsen har i mange år arbejdet som HR-chef hos hhv. Roskilde Festival, Akademikernes A-kasse og Roskilde Universitet. I sit arbejde bruger HC den løsningsfokuserede tilgang til alt lige fra medarbejdersamtaler til overordnede strategiudvikling og APV.

På konferencen fortæller han om at bruge den løsningsfokuserede metode i sit HR arbejde.